Interieurspecialist Hans Gonggrijp

Tevens kunnen wij van Fabriekverlichting.nl schitterende gordijnstoffen, zonwering, vloeren en karpetten tonen die gemiddeld 20 tot 25% goedkoper zijn dan in een reguliere winkel. Laat u verrassen en inspireren om tot de ultieme lamp of interieur te komen.

 

Mocht u twijfelen over uw keuze of bent u bang dat de lamp te breed, te hoog of te klein is? Dan kunt u gebruik maken van onze Interieuradviseur. Hij komt bij u langs voor advies tegen de geringe kosten van  € 100,=. Of het nu gaat om een lamp, een totaal lichtplan of, sterker nog, een totaal interieur. Hij komt langs met kappen, stalen, stofstalen, documentatie, houtstalen of zelfs verfstalen en weet u als geen ander enthousiast te maken over datgene wat past bij uw interieur. Tevens kunnen wij van Fabriekverlichting.nl schitterende gordijnstoffen, zonwering, vloeren en karpetten tonen die gemiddeld 20 tot 25% goedkoper zijn dan in een reguliere winkel. Laat u verrassen en inspireren om tot de ultieme lamp of interieur te komen.

 

Mocht het zo zijn dat u via onze online winkel geen keuze kunt maken, dan kunnen wij u ook meenemen naar het HTC (Home Trade Center) in Nieuwegein of het ETC (European Trade Center) in Culemborg. Hier kunt u werkelijk alles vinden op het gebied van verlichting, bedden, meubelen en accessoires. Van klassiek en romantisch tot landelijk en modern. Van low budget tot zeer exclusief. Onze interieurspecialist komt hier met de klanten al meer dan 20 jaar en leidt u langs de mooiste verlichting en interieurs. Kunt u het hier niet vinden, dan treft u het waarschijnlijk nergens. 100.000 m2 woninginrichting in twee grote hallen waar de meeste leveranciers vertegenwoordigd zijn. Dus buiten onze collectie van Fabriekverlichting.nl kunnen wij alles leveren, tegen veel scherpere prijzen dan in de gewone winkel.

 

Fabriekmeubels.nl

 

Onze andere online winkel Fabriekmeubels.nl heeft zelfs een eigen gordijnatelier, stoffeerderij, meubelmakerij en meubelspuiterij. Dus ook voor het herstofferen van uw fauteuil of bank bent u bij ons aan het juiste adres. Zelfs voor designmeubelen draaien wij onze hand niet om. Ook voor meubels op maat kunt u bij ons terecht, van inloopkast tot ensuite meubelen, van boekenkast tot een eettafel naar uw eigen ontwerp. U leest het goed, alles is mogelijk. Laat onze interieuradviseur langskomen voor het perfecte harmonieuze interieur.

 

Welkom bij Fabriekverlichting.nl, Fabriekmeubels.nl, Fabriektafels.nl en de-bankenfabriek.nl

Hans Gonggrijp