Retouren
Fabriekverlichting.nl onderscheidt twee soorten retouren:

 

  • Artikelen niet naar uw zin
  • Defecte artikelen

 

Artikelen niet naar uw zin
Artikelen kunnen geretourneerd worden binnen 7 dagen na aflevering in de originele verpakking met bijsluiting van een kopie van de factuur.

Let op: De verzendkosten zijn voor de koper. Restitutie van het aankoopbedrag vindt plaats binnen maximaal 10 dagen wanneer het artikel door Fabriekverlichting.nl in ongeschonden en originele verpakking ontvangen wordt.

 

Vul alstublieft op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour en voeg deze bij in de doos!
Defecte artikelen
Fabriekverlichting.nl garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften. Als bij normaal, met de bestemming corresponderend gebruik, gebreken optreden in of aan het artikel, worden die door Fabriekverlichting.nl kosteloos hersteld.

De verzendkosten komen, indien de klacht gegrond is, binnen de garantietermijn voor kosten van Fabriekverlichting.nl. Zij stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van repareren en verzenden.

U kunt via de helpdesk melding maken van uw klacht en Fabriekverlichting.nl zal uw lamp laten ophalen en ofwel een nieuwe lamp of de gerepareerde lamp naar u terugsturen!